Blodig Alvor - Det Norske Mikroteateret

09.02 - 05.03.23


«Blodig Alvor» av Yasmina RezaTo foreldrepar møtes hjemme hos det ene paret etter at sønnene deres har vært i slåsskamp. Det hele begynner som en øvelse i rasjonalitet og åpenhet, men dannelsen slår sprekker når foreldrenes egne demoner kommer krypende ut i lyset.

Se alle datoer i facebook eventer HER.
Finn billetter

Blodig Alvor er en herlig studie i hvordan to foreldrepar gradvis forlater en sivilisert overflate til fordel for primitive instinkter, i det de går fra å forsvare barna, til å desperat forsvare seg selv.Det Norske Mikroteatret spiller sine forestillinger i private hjem, i all sin naturlighet, uten noen form for spesialeffekter eller hjelpemidler. Det å flytte et teaterstykke inn i en privat leilighet vil gi publikum en opplevelse av å være “flue på veggen” og det vil kunne invitere til en helt annen intimitet enn man kan skape med et stykke fremført på en ordinær teaterscene. Det er lite, nært og intimt og du overværer noe du egentlig ikke skulle vært vitne til.

I rollene: Vanessa Borgli, Rudy Claes, Jonathan Espolin Johnson og Jesper Malm.Regi: Peder Hamdahl Næss.Oversettelse: Christine Amadou. Møt opp ca. kl. 18.45. Dørene strenger kl. 19.00. Vi har dessverre ingen mulighet for å slippe deg inn etter at forestillingen har begynt. Stykket varer ca. 75 minutter.