Circle of Brothers│Brorsirkel m. Torstein Vabo

20.01.22


Torstein Vabo møter dere til brorsirkel som brødre, sønner og fedre, som medmennesker, som ønsker å åpne opp og oppdage kollektivt og individuelt den maskuline kraften alle menn har som sin fødselsrett. For å gjøre nettopp det, så trenger man å oppdage den medfødte feminine kraften man har i seg. Åpenhet, omsorg og medfølelse, først og fremst for seg selv.


I denne sirkelen vil du oppdage nye sider ved deg. Du vil få muligheten til å si høyt tanker du aldri har delt før. Det skapes en sirkel sammen, der du føler deg trygg nok til å hilse på det ukjente inne i deg. Den lille ubehagelige følelsen du kjenner på av og til, kanskje en klump i magen eller i halsen. Kanskje ukontrollerte sinneutbrudd eller frustrasjon over bagateller. Eller kanskje øyeblikk av håpløshet og fortvilelse. I sirkelen får du et sted å snakke om alt det, og føle på følelsene som sitter fast.


Torstein tilbyr en sirkel der du kan gjenoppdage deg selv. Gjenoppdage barnet i deg. Oppdage og utforske mannen i deg. Selv om vi ikke kjenner deg, lover han at det er livskraft tilgjengelig i deg som du ennå ikke lar strømme gjennom. Denne vil brorsirkelen få frem i lyset!


Selvom temaet for sirkelen kan oppleves alvorlig, er lekenhet og letthet likeså viktig. Er det en innsikt Torstein har fått mange ganger i det siste, så er det nettopp;


Don't take life so serious. Have fun. Enjoy the pleasures of life.Hvem er Torstein Vabo?

Torstein har vært på en lang og dyp reise i hva det vil si å være en mann og oppdage sin egen uendelig kraft og styrke, og parallellt utforske sine mykere, styrkende sider. Han deler gjerne sin reise, og gleder seg til å ta deg imot - uavhengig av hva, hvem og hvordan du er.


Sirkelen har 14 plasser.


Pris? Donasjons-basert.

Betal akkurat det du vil, ingenting eller noenting.


Vipps: 918 65 263


Sirkelen starter 18:00. Fint om du dukker opp 5-10 minutter før, så sirkelen kan starte i tide.


Velkommen.