Ditt Utrykk // Workshop m. Micaela Karlsson

16.03.22


Workshop

Selvutvikling

-

18:00 - 20:30


Velkommen til et kurs med Ditt utrykk i fokus.

Hva er det som bobler og gror i deg? Som vil opp, frem og ut?Frykt og stagnasjoner holder oss ofte tilbake fra å dele våre evner og gaver. Vi blir vårt eget hinder. Hos Arne, har vi troen på verdien i det å skape muligheter og plattformer for mennesker til å finne, og drive med, det de elsker. Ved å skape det du lengter etter, med gode hensikter, vil både din egen og vår felles verden bli en plass med enda mer å by på av fantastiske muligheter - for alle! Micaelas hjerte brenner for å oppmuntre deg til ditt autentiske utrykk.


Kurset blir skreddersydd, og øvelsene tilpasses deltakerene. Du vil kunne motta individuell veiledning, fokus rundt dine utfordringer, få støtte til å utvikle potensialet ditt, og få råd til hvordan du kan integrere det du lærer på kurset i livet ditt.


Vi kommer til å jobbe med;

Stemmebruk

Lek

Kroppen

Samtaler

Rollespill


- alt tilrettelagt for deg.


Øvelser i stemmebruk vil gjøres for å forløse stagnerte energier og styrke relasjonen til ens egen stemme. Ved å øve seg på å ta stemmen i bruk, vil du stille sterkere og tryggere i ditt eget uttrykk i enhver situasjon.Vi kommer å leke med lyd og toning, gå fra høyt til lavt og bredt, stygt og pent, rart og flott. Og alt imellom. La oss utforske stemmene våre sammen.


Vi kommer til å bruke kroppen. I form av bevegelse, dans og energi-øvelser bygger vi opp en større kroppslig, fysisk bevissthet, og øver oss på å lytte innover til kroppens visdom. Hva er det kroppen din har lyst å fortelle deg, og verden?


Samtaler og rollespill vil bli en del av kurset, for å øve seg opp til ærlig og ektefølt kommunikasjon til oss selv og andre. Dette er for deg som ønsker å ha ærligere relasjoner med større klarhet.


Kurset holdes i det nyrenoverte gallerilokalet Hos Arne. Dette er et unikt og luftig rom; en overlyssal med sjeldent god akustikk. Her vil øvelser med stemmebruk og aktivitet foregå. I leilighetsområdet med inngang til galleriet er det peis og lun stemning, her kommer de mer private samtalene og diverse andre øvelser til å foregå.


I løpet av kurset vil du ha ta store eller små (uansett viktige) skritt utenfor komfortsonen. Det å bevege seg utenfor komfortsonen i tilpassede rammer, gir mulighet for sunn og effektiv vekst. Fra komfortsonen til flytsonen.


Vi vil oppmuntre og inspirerer hverandre til å ha troen på sitt prosjekt, og til å våge mer. Hos Arne vil du støttes av Micaela, og av gruppen. Hos Arne skapes et trygt rom for utfoldelse.


Velkommen til ny utfoldelse og et oppgradert, mer velutviklet, eget utrykk.


Kurset holdes av Micaela Karlsson.


Micaela Karlsson -

Healer, resonans-terapeut og musiker. Utdannet enhets-terapeut, og snart ferdig utdannet akupunktør.Erfaren retreat- og workshop-holder.


Micaela jobber ofte sermonielt for indre reiser og personlig utvikling, og har en dyp pasjon for feltet.For påmelding -

Send en mail til frukotte@gmail.com

Merk: UTRYKK