Konsert, Coaching og Lydbad

12.03 - 06.03.23


Vi har den store glede av å presentere to store releaser som vi kombinerer søndag 12/3 kl18:

Vårt første album “Sound Baths” og en rekke nye livs coaching-programmer. Gjennom disse utgivelsene ønsker vi å fokusere på det å tillate mer livsglede, gi seg hen til dyp hvile å og bli bevisst på hvordan vi skaper unødvendig stress i livene våre, slik at vi kan skape mer av det vi egentlig ønsker oss. Det vil bli både praktiske øvelser, konsert og live lydbad.Vi starter med å samles i en sirkel hvor Kine guider deltakerne gjennom øvelser fra hennes 6 nye coaching-programmer, spesielt fra minikurset “Fra stress til ro”. Hovedtemaet vil være å roe ned nervesystemet. Vi inkluderer også en meditasjon som handler om å leve mer i tråd med din “purpose” og lidenskap, siden dette er spesielt viktige temaer i 2023.Ojas vil så dele øvelser fra enhetsterapi som blant annet hjelper å stimulere kroppen sitt flyt-system.Videre følger konsert med egenkomponert musikk. Det blir sterke tekster om den menneskelige livsreisen, der vi gjennom utfordringer og sjelsarbeid forhåpentligvis finner tilbake til kjernen vår av kjærlighet, mot og livskraft.Vi avslutter med å feire utgivelsen av vårt første album “Sound Baths” med et levende lydbad. Her kan du la deg omfavne av en beroligende og atmosfærisk lydopplevelse. Med tibetanske syngeboller, piano, fløyter, overtonesang, chimes og sjamantromme tar vi dere med på en reise i varsom og melodisk improvisert instrumentalmusikk som bringer oss innover til en dyp hvile.Albumet vårt Sound Baths kan dere lytte til her:
https://songwhip.com/ojasandisaiba/sound-baths

Intensjonen vår for denne kvelden er at alle kjenner seg fylt opp av tilstedeværelse, energi og inspirasjon og kjenner seg klar for en nydelig uke!

Billettpris: 250,-
Vipps til Ojas Jon Martin Grøn tlf: 48258234

Mer om Ojas & Isaiba:
Ojas & Isaiba er et kreativt og engasjert par som er opptatt av bevissthet, musikk og livsgnist. De siste to årene har de holdt konserter, meditasjoner, healing hikes og nå meditativt lydbad. Tidligere har de sammen holdt konserter og arrangementer på scener som Ingensteds, Presence yoga, Qigongsenteret, Trollfestivalen og Gøya-festivalen.Kine Isachsen (Isaiba) er utdannet klassisk fløytist med utøvende Bachelor fra NTNU Trondheim. Som fløytist og vokalist har hun spilt i band i sjangre som visepop, mantra-musikk og hiphop. Hun er en innovativ musiker med teknikker som fløyte-beatboxing og fri improvisasjon. Kine er også utdannet meditasjonslærer, musikkpedagog og livscoach. Hun har holdt kreative workshops ukentlig på Popsenteret i flere år og holdt mange talentutviklings-workshops for barn og unge ved ulike kulturinstitusjoner. Hun var dedikert meditasjonsmunk i over 4 år og har siden dette tatt mange kurs innen temaer som kropp, helse, følelser og intuisjon og jobber med livscoaching.Ojas Jon Martin Grøn er utdannet musikkterapeut fra Griegakademiet i Bergen og er skolert i jazzpiano. Han jobber som musikkterapeut der han underholder med improvisert musikk på ulike arrangementer. Han er også utdannet enhetsterapeut hos Audun Myskja og skrev sin hovedoppgave om toning og lydbad. Han har siden 2010 deltatt på over 20 retreats i inn og utland med sin åndelige lærer Vasant Swaha. Her har han gjort en rekke av Osho sine prosesser. Han holder nå jevnlig aktive meditasjoner med dans og inquiry på Presence yoga på Majorstua.

Kontaktpunkt
https://www.kineisachsen.com/https://www.isaiba.comhttps://www.oslotaffelmusikk.nohttps://www.heling.nohttps://www.facebook.com/ojasisaiba

Vi gleder oss til å møte dere!Hilsen Ojas & Isaiba