Livskraft

26.04 - 05.07.23


ANNENHVER ONSDAG - Se Facebook event HER

Våre historier om tilhørighet og rotløshet, historier om hvem vi er og hvordan vi erfarer verden begynner i kroppen, og er først og fremst en historie om nervesystemet. Basert på hvorvidt kroppen føler seg trygg eller ikke, vil nervesystemet alltid initiere en respons ved å endre eller opprettholde kroppens likevekt, gjennom fight-flight-freeze-responsen eller hvile. Disse responsene er autonome og styres ikke av viljen. Det er derfor nyttig å lære kroppens språk så vi kan spille på lag, få en dypere forståelse for ulike tilstander i kroppen, hvordan det påvirker oss, og hva vi kan gjøre for å balansere og regulere nervesystemet i møte med livet.

Bli med på en litt annerledes yogatime, som byr på ulike verktøy for å bli kjent med kroppen. Jeg ønsker å skape en arena hvor du kan øve deg på å føle deg trygg nok til å tillate mer livskraft i møte med deg selv og andre.I denne timen vil vi utforske ulike somatiske øvelser og eye-gazing. Timen byr på enkle øvelser og er for absolutt alle.

Ta med yogamatte, vannflaske, behagelige klær og en varm genser.

Påmelding:
Vipps 250,- til 452 65 321 merk "Livskraft"
Om du har noen spørsmål om timen er det bare å ta kontakt på telefon eller mail mariagullseth@gmail.com.

Videre informasjon:
Første del av klassen vil vi vil utforske somatiske øvelser for å gi slipp på spenninger og lære teknikker for å lytte til kroppen, integrere mer livskraft og tilstedeværelse. Andre del vil bli satt av til Eye-gazing. Eye-gazing handler om det som skjer i øyeblikket i vårt møte med andre, og gir deg muligheten til å lande og lytte til kroppen når vi utforsker det som ligger til grunn for vår kommunikasjon og erfaring av oss selv og andre.

Om instruktøren:
Maria har en bachelor i filosofi og videreutdanning i anatomi og fysiologi. Hun er også utdannet instruktør og holder klasser i yoga, trening og bevegelse. Gjennom hennes interesse og erfaring, ønsker hun å bidra til å gi andre en økt forståelse for hvordan kropp og sinn påvirker hverandre. Og hvordan vi kan spille på lag med kroppen.