Lysportalen│Breathwork m. Sindre H.A.

13.02.22


Velkommen til tredje utgave av Lysportalen m. Sindre H.A.


Sindre gir deg en opplevelse hvor pust, magi, musikk, dans og guidet avspenning veves sammen. Via forskjellige mystiske og vitenskapelige tradisjoner, er målet å få deg til å fylles med et høyfrekvent lys, og åpne for hellig inspirasjon, kreativitet, healing og kjærlighet.

Kurset er en intens og sterk opplevelse, med vakker og hjertevarmende tilbakemeldinger fra tidligere deltakere.


Kom med fryste følelser, tvil eller sorg som du er klar for å gi slipp på og pust deg gjennom lagene som hindrer deg i å oppleve virkeligheten som vakker, levende og hellig. Du er medisinen. Medisinen er i deg.


Dette pustearbeidet har fått navnet Kintu Anandamide Breathwork. Det er utviklet av Sindre over en periode på 6 år, med dyp praksis og studier etter en mystisk opplevelse i 2016, hvor han ble vist hvordan en kan bevege energi gjennom dimensjoner og bruke guddommelig energi i alkymi for å øke frekvensen på chakraer, kropp og sinn.Denne lys-alkymien er kombinert med pusteteknikker som setter i gang produksjon av stoffene anandamide, nitric oxide og co2 retensjon i kroppen.


Rent biokjemisk har anandamide en rekke positive effekter fordi det er molekylet kroppen bruker for å gjenopprette balanse (homeostase) mellom kroppens systemer. Runners high, flow state, sjamansk transe, satori, bliss, anandamaya kosha - kjært barn har mange navn.

Anandamide sin rolle er å katalysere det vi fokuserer på. Når vi et i «flow» er vi 500% mer kreative og 400% mer produktive, påståes det. Anandamide ble oppdaget ved å studere hvordan cannabis virker i kroppen; anandamide og THC er svært like molekyler og fester seg begge på cb1-reseptoren.Nitric Oxide (NO) er en sterk anti-viral gass som utvider blodårene og øker fysisk prestasjon. Viagra har som virkningsmekanisme og øke NO for eksempel.CO2 har en rekke helsefremmende effekter på blodsirkulasjon og immunsystemet.


Praktisk

VIPPS: 444,- til 41397238(merk LYS13)


Ingen refusjon ved sykdom, kjøpte billetter selges videre av kjøper.


Begrenset antal plasser.


Vi sees.