Northern Company│Down to basics / Ferment Workshop

15.02.22


Workshop med The Northern Company ledet av Zoe Christiansen -


Kurset tar 3 timer, bestående av 3 trinn:



1) Smake: Vi servere sesongens hjemmelagde suppe, surdeigsbrød med trøffeltangsmør og pickles. Vi snakker litt om suppekraft laget fra bunden og vi tester en rekke fermenterte småretter.


2) Demo: Vi viser hvordan man fermenterer østerssopp og remtang sammen med ulike krydderier. Intro til sesongens råvarer og ulike fermenteringsteknikker.


3) Workshop: Alle får en hands-on enkel innføring i fermenteringsteknikker for grønnsaker, bær og frukt. Vi lager en enkel krydret kålfermentering som man kan ta med hjem.


4) Samling og samtale/oppskrifter/spørsmål



For påmelding,

send en mail til mk@hos-arne.no


eller besøk

https://fremtidensmat.no/products/workshop-februar



OBS: Begrenset antall plasser.



Vi gleder oss.