
Northern Company│Down to basics / Ferment Workshop
15.02 - 15.02.22
Workshop med The Northern Company ledet av Zoe Christiansen -
Kurset tar 3 timer, bestående av 3 trinn:
1) Smake: Vi servere sesongens hjemmelagde suppe, surdeigsbrød med trøffeltangsmør og pickles. Vi snakker litt om suppekraft laget fra bunden og vi tester en rekke fermenterte småretter.
2) Demo: Vi viser hvordan man fermenterer østerssopp og remtang sammen med ulike krydderier. Intro til sesongens råvarer og ulike fermenteringsteknikker.
3) Workshop: Alle får en hands-on enkel innføring i fermenteringsteknikker for grønnsaker, bær og frukt. Vi lager en enkel krydret kålfermentering som man kan ta med hjem.
4) Samling og samtale/oppskrifter/spørsmål
For påmelding,
send en mail til mk@hos-arne.no
eller besøk
https://fremtidensmat.no/products/workshop-februar
OBS: Begrenset antall plasser.
Vi gleder oss.