OMVENDT OPPLEVELSE│m. coach Sigbjørn Austefjord

28.01.22


Sigbjørn Austefjord er det som kalles en transformativ coach. Det han gjør er å forklare klienter hvordan deres opplevelse skapes gjennom tre fundamentale grunnprinsipper og gjennom samtale veileder han dem til å gjenkjenne stemmen av indre visdom som bor i oss alle.


Gjennom vitenskapen har vi oppnådd en høyere forståelse og evne til å påvirke verden. På samme måte vil dette gi deg en høyere forståelse av hvor din opplevelse kommer fra - og hvordan du påvirker den. Effekten av å forstå prinsippene berører alle områder av livet. Det jeg kommer til å lære dere er hvordan vi skaper vår opplevelse fra innsiden og ut, og hvordan vi konstant lever i følelsen av våre tanker.

Det krever ingen praksis da dette kun er en fundamental forståelse av hvor og hvordan opplevelse oppstår. Det handler om å se hvordan vi begrenser vår oppfatning gjennom tanke konstruksjoner, og se hva disse er laget av. Kort og greit så vil det veilede deg inn i din medfødte mentale helse.Om Sigbjørn Austefjord -

Sigbjørn har brukt hele sitt voksne liv brukt på å finne "svaret". Overalt har han lett etter opplysning, men ikke visst i hvilken retning han skal se. Dermed har han gjennomgått årevis av forskjellige praksiser som meditasjon, yoga, bønn, bevissthetsbevegelser, selvprogrammering, skyggearbeid, affirmations osv.


Omsider snublet han over noe som er så lett og nedpå jorda at han måtte snuble over det et par ganger før han gjenkjente den fundamentale sannheten i det. Da Sigbjørn først snublet over det, fulgte han med på flere guruer og bedrev forskjellige praksiser, så selv om det talte til han, klarte han ikke å skille dette fra alt det andre han allerede drev med.


Over tid, og med lite fremgang i det jeg gjorde, begynte han å åpne seg for at det kanskje fantes noe bedre. Da han med et åpent sinn snublet over det igjen, klarte han å anerkjenne at dette var annerledes enn alt annet han hadde drevet med tidligere. Ikke egentlig annerledes, men heller en måte å komme i kontakt med sin egne medfødte visdom, istedenfor å følge andres.


Prinsippene vil aldri appellere til noe annet enn din naturlige sunne fornuft, så for de som har lett lenge, kan det ved første blikk se for lett ut. Sigbjørn har gjennomgått coaching treninger, lest flere bøker enn det er verdt å ramse opp, coachet noen, og skal fra og med Januar holde månedlige foredrag om dette på arbeidsplassen.


Han har nå sett hvor potent denne læren er i sin deling med andre og har blitt komfortabel i rollen som lærer og coach.

I sitt eget liv har effekten av denne læren vært uten sidestykke. Sigbjørn kan nå for første gang i sitt voksne liv si med hånden på hjertet at han har det hovedsakelig bra, og at problemer ser mer og mer ut til å tilhøre fortiden. Han ønsker velkommen til alle som er interesserte i en indre revolusjon, og som ønsker å finne sin egne medfødte visdom!Første foredrag holdes for en symbolsk sum, da han ønsker å introdusere så mange som mulig til denne forståelsen.


Pris: 200,-


VIPPS ved ankomst.


Velkommen.