The Healing Power of Sacred Sound │ m. Hilde F. B.

12.03.22


Workshop

-

12:00 - 16:00


Hvilken frekvens vibrerer du på?

Ønsker du å øke din vibrasjon til det høyest mulige for deg?


Lyd er vibrasjoner som treffer hver celle av kroppen direkte, og har en sterk, enestående kraft til å påvirke og lege oss.


I denne workshopen får du bade i lyd.


Du får lære om chakraene dine, trene opp evnen til å kjenne energien din, og mulighet til å åpne og rense alle chakraene dine gjennom toning.Når vibrasjon av lyd får strømme fritt gjennom deg kan den rense, frigi emosjonelle blokkeringer, lege sår, og gi deg en serotonin-dusj av glede og lykkerus. Gjennom mantraer kan du erfare å frigjøre sinnet ditt, og erfare din rene essens. Du styrker forbindelsen med energien til det guddommelige, og lærer ulike mantra for å kalle frem ulike gud- og gudinne-arketyper med ulike egenskaper for ulike situasjoner i livet. Du får også mulighet til å erfare en dypere bevissthet gjennom lyden av medisintromme. Hilde tar deg med på en trommereise hvor du kan søke svar og veiledning på det du trenger, eller skape forbindelse med dine åndelige veiledere.


Siden alt er bygget opp av energi kan det å lære om energi-bevegelser i kroppen hjelpe med å holde deg frisk og harmonisk. Ved å bevisst forene energi med lyd, kan du oppleve mer klarhet, jording, forhøyet vibrasjon, og økt forbindelse til dine høyere aspekter og kilden.


Vitenskapelige studier har vist hvilken kraft lyd har på kroppen:

Noen av de viktigste fysiske fordelene er økt vagusnerveaktivitet og reduksjon av faktorer som fører til cellealdring. I tillegg kommer mentale og emosjonelle fordeler som forandring i hjernebølgene relatert til konsentrasjon, utvidet bevissthet, reduksjon av depresjon, angst og PTSD-symptomer, økt vellvære, gledesfølelse, og økt følelse av spirituell forbindelse.


Program:

*Energibevissthet

*Energimeditasjon

*Chakrabevissthet

*Chakratoning

*Fri toning

*Pause

*Mantra

*Trommereise

*Fri bevegelse/dans

*Avslapning med lyd


Ta på lette og ledige klær, noe å ligge på, vannflaske.

Ingen forkunnskap er nødvendig. Dette passer for alle.


Arrangement av:

https://www.leve-fra-hjertet.no

Varighet: 4t

Pris: 400 kr pr person

Vipps: 95267569 / Hilde Falch Byre


Velkommen!